Excuses verbranden geen calorieën

Monné Zorg & Beweging is vanaf het voorjaar van 2018 gestart met wandelgroepen. Een groot aantal enthousiaste lopers komen iedere week samen voor een heerlijke wandeling. Er wordt gelopen vanaf drie verschillende locaties: de Belcrum, Breda-Noord en het Ginneken. Aansluiten kan het hele jaar door op ieder willekeurig moment. Aanmelden kan via info@monne-zorgenbeweging.nl of bel naar 076 5810491.

 

Covid-19 Update

We hebben van onze minister-president gehoord dat er strengere maatregelen genomen worden om het Covid-virus te bestrijden. Gelukkig kan de fysiotherapie doorgaan. Het sporten wordt wel ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat niets meer mogelijk is! Graag informeren wij jullie over wat wij als Monné Zorg & Beweging de komende tijd voor je kunnen betekenen.