Monné weekend challenge

Heeft u een druk weekend en dus geen tijd voor de sportschool? Ga dan de challenge aan en kom aan de Norm Gezond Bewegen.

Challenge 1: Zet een mooie wandeling uit en loop zaterdag en zondag 10.000 stappen.

Challenge 2: Voer oefening 24 en 25 uit welke te vinden zijn op de volgende link: https://www.fysioefeningen.nl/beweegoefeningen. Doe dit zaterdag en zondag, herhaal deze oefeningen 20 keer en doe dit 3 setjes.

Covid-19 Update

We hebben van onze minister-president gehoord dat er strengere maatregelen genomen worden om het Covid-virus te bestrijden. Gelukkig kan de fysiotherapie doorgaan. Het sporten wordt wel ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat niets meer mogelijk is! Graag informeren wij jullie over wat wij als Monné Zorg & Beweging de komende tijd voor je kunnen betekenen.