Vrijdag column voor bij de borrel: Breda drijf(t) nat

De terrassen van Breda zitten weer overvol, vanuit heel omgeving Breda komen mensen onze kant op om te genieten van de gezellige sfeer die Breda met zich mee brengt. Op de volgelopen terrassen wordt volop genoten van een Corona, Weizener, Radler of een Cola. Met de zon die vol op het terras staat is het bijna niet uit te houden in het Oh zo mooi Breda. Gelukkig hebben ze in Breda gezorgd voor verkoeling, met parasols en een groot zwembad op de havermarkt probeert de horeca mensen koel te houden. Vanaf het terras zien we een hoop mensen voorbij komen, dames die net terug komen van een dag slenteren in de stad op zoek naar dat ene jurkje dat ze nog even nodig hebben voor de vakantie, gezinnetjes waarvan de kleinste vier keer in 20 seconden omvallen omdat de zwaartekracht net iets te hard aan de ene kant trekt waardoor ze uit balans raakt.

http://www.omroepbrabant.nl/?news/2675721023/BBC+likes+Breda,+verslaggever+brengt+Breda+Drijft+over+de+grens.aspx