Monné informatie maandag

Is uw kind in de groei? Of bent u zelf iets te enthousiast geweest in het weekend of heeft u net iets te lang staan kijken naar Breda Drijft?  En ervaart u momenteel last van de knie? Dan kan het zijn dat u problemen heeft aan de knieschijf.

In de eerste fase van herstel is het belangrijk om druk van het patellofemorale gewricht af te halen en de buikspieren te versterken! Benieuwd naar de rest van het protocol? Kijk dan op https://www.fysioefeningen.nl/knieschijf

Covid-19 Update

We hebben van onze minister-president gehoord dat er strengere maatregelen genomen worden om het Covid-virus te bestrijden. Gelukkig kan de fysiotherapie doorgaan. Het sporten wordt wel ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat niets meer mogelijk is! Graag informeren wij jullie over wat wij als Monné Zorg & Beweging de komende tijd voor je kunnen betekenen.