Handbalschool Brabant Performancescan

Afgelopen zaterdag hebben we de eerste performancescan gehad van de handbalschool Brabant (Zuid-Nederland). De performancescan is zo opgebouwd dat alle wezenlijke parameters erin zitten die specifiek van toepassing zijn op de handballers. Het is bedoeld als een preventietool voor blessures en bij uitstek goed bruikbaar als sportervolgsysteem door de jaren heen. Samen met het technisch kader kunnen we wezenlijke gegevens vergaren van iedere unieke sporter.

Covid-19 Update

We hebben van onze minister-president gehoord dat er strengere maatregelen genomen worden om het Covid-virus te bestrijden. Gelukkig kan de fysiotherapie doorgaan. Het sporten wordt wel ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat niets meer mogelijk is! Graag informeren wij jullie over wat wij als Monné Zorg & Beweging de komende tijd voor je kunnen betekenen.