Vacatures Monné Zorg & Beweging

Monné Zorg & Beweging is een fysiotherapiepraktijk die sinds 1979 gehuisvest is in Breda. Vanuit 1 vestiging is Monné Zorg & Beweging uitgegroeid naar 5 vestigingen in Breda. De basis van zorg in de fysiotherapie, is in november 2017 uitgebreid met fitness in een luxe fitness studio in de wijk het Ginneken.

Per 1 januari openen wij onze nieuwe locatie in de Belcrum. In dit beweegcentrum en onze gloednieuwe paramedische praktijk van ruim 700m2, gaan wij voor hoogwaardige en toekomstbestendige zorg. Daarom zijn wij, Monné Zorg & Beweging, op zoek naar versterking van ons team.

Covid-19 Update

We hebben van onze minister-president gehoord dat er strengere maatregelen genomen worden om het Covid-virus te bestrijden. Gelukkig kan de fysiotherapie doorgaan. Het sporten wordt wel ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat niets meer mogelijk is! Graag informeren wij jullie over wat wij als Monné Zorg & Beweging de komende tijd voor je kunnen betekenen.