Invest in your health

BelcrumBeach en Monné werken samen tegen eenzaamheid en inactiviteit bij 65+ers

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Dit geeft aan dat eenzaamheid een groot probleem is in onze samenleving. Daarom heeft gemeente Breda zich aangesloten bij het project ‘een tegen eenzaamheid’ van het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport. 

Om dit project te ondersteunen start Monné donderdag 8 augustus 2019 met ‘Belcrum BeachFit Senior’ voor 65+ers op het strand van BelcrumBeach. Onder leiding van een deskundige begeleider wordt in een groep van maximaal 8 deelnemers een beweegactiviteit aangeboden. Hierbij staan balans, kracht, uithoudingsvermogen maar vooral ook sociale contacten centraal. De beweegactiviteiten zullen 45 minuten duren waarna er gezamenlijk afgesloten wordt met een kop koffie of thee welke gesponsord wordt door Monné.

Vindt u het fijn om buiten te bewegen? Of durft u eigenlijk niet alleen ergens op af te stappen? Maar vindt u het fijn om nieuwe sociale contacten op te doen? Meldt u dan aan voor Belcrum BeachFit Senior. Dit kan per mail via: info@monne-zorgenbeweging.nl of bel naar 076-5810491.

Start:                     Donderdag 8 augustus, aanvang: 12.45 uur, start om 13:00 uur.

Wanneer:              Elke donderdag

Waar:                    BelcrumBeach (Veilingkade 12a, 4815 HC Breda)

Hoe lang:              45 minuten

Kosten:                 €20,- per maand