Mark Vos | Monné Zorg & Beweging

Fitness bij een fysiotherapeut, een slimme combinatie!

Tegenwoordig is fitness populairder dan ooit. Het is de meest beoefende sport in Nederland en het aanbod van fitnessscholen is dan ook zeer groot. Maar hoe kiest u uit deze wirwar van aanbieders een fitnesschool die bij u past? U kunt voor de goedkoopste of de meest bekende optie gaan. Maar er zijn ook lokale aanbieders met een uniek, gespecialiseerd aanbod.

Monné Zorg & Beweging
Monné is een unieke aanbieder in de fitnesswereld. Van origine is Monné een fysiotherapie- en ergotherapie-praktijk in de regio Breda. Door de jaren heen is er meer en meer vraag ontstaan naar de juiste oefeningen en trainingen in combinatie fysio- en ergotherapie. Monné Zorg & Beweging biedt losse fitness aan naast fysiotherapie en ergotherapie. De korte lijntjes tussen deze diensten zorgen voor een uniek aanbod in de fitnesswereld.

Fitnessen bij een fysiotherapeut, voor wie?
Het lijkt misschien een gekke combinatie, fitnessen bij een fysiopraktijk, maar het is logischer dan u zou denken. Want wie weet er nou meer over de juiste oefeningen voor het lichaam dan een gespecialiseerde trainer bij zo’n praktijk? Blessures tijdens het fitnessen kunnen gemakkelijk ontstaan en verkeerde oefeningen doen soms meer kwaad dan goed. Bij Monné bent u verzekerd van gespecialiseerd advies in een luxe trainingsomgeving. Fitnessen bij Monné kan zowel individueel als in groepsverband, of onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Naast de fitnessspecialisten kunt u ook de expertise van diëtisten en fysiotherapeuten gebruiken.

Senioren/ouderen
Behoort u tot de +65 leeftijdsgroep? Dan zult u ervaren hebben dat het lichaam niet altijd meer doet wat het voorheen wel kon. Zeker op oudere leeftijd is het belangrijk op een juiste manier te blijven bewegen. Onder begeleiding van een specialist wordt een geschikt trainingsplan opgesteld en fitnest u op een zelfverzekerde manier. Zo zorgt u ervoor dat ook op latere leeftijd soepel en vitaal van lichaam blijft en altijd gespecialiseerde kennis dichtbij hebt.

Preventieve gezondheid
Nadat met behulp van behandelingen van uw fysiotherapeut uw eerdere klachten zijn verdwenen (verminderd), is het belangrijk om de juiste oefeningen te blijven doen om toekomstige klachten te voorkomen. De specialist kan gemakkelijk overleggen met de therapeut indien nodig. Onder advies van de fitnessspecialisten met de juiste apparaten bent u zekerder van uw fysieke gezondheid in de toekomst.

Krachttraining met Hammer strength
Ligt uw focus qua fitness op spierontwikkeling? Dan zijn de speciale Hammer strength toestellen bij Monné zeer geschikt. Kies de juiste apparaten op het juiste moment. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de trainers. In de luxueuze en ruime fitnessruimtes heeft u alles voorhanden om uw doelen te behalen.

Cardiotrainingen
Blijven bewegen met cardiotraining is de beste manier om fit te blijven of om af te vallen. Om de juiste oefeningen en apparaten te selecteren helpt Monné u graag. Door middel van een intakegesprek bepalen zij samen met u uw doelstellingen en een trainingsplan. Zo sport u op een doordachte manier in de sportstudio en behaalt u makkelijker uw gewenste gewicht/lichaam.

Bekijk de mogelijkheden van fitnessen bij Monné Zorg & Beweging!

Monné Belcrum 
Industriekade 10
076 – 581 04 91
info@monne-zorgenbeweging.nl

Monné Ginneken
Burgemeester Middelaerlaan 1-c1
076 – 303 14 10