Massages | Monné Zorg & Beweging

Serieus masseren bij Monné Zorg & Beweging

Bij Monné Zorg en Beweging kunt u tegenwoordig ook terecht voor diverse soorten massages. Monné is van origine een fysiotherapeut, maar nu dus ook massagespecialist met gespecialiseerde masseurs. Monné wordt steeds meer een centraal punt waar verschillende disciplines binnen Zorg & Beweging bij elkaar komen.

Een massage is een perfecte manier om enerzijds te ontspannen en anderzijds uw lichaam van vervelende pijntjes en blessures af te helpen. Het massageaanbod in Breda is zeer breed. Er zijn tal van aanbieders die vele soorten massages te bieden hebben. Van een stevige Thaise massage tot specifieke rugmassages, maar vaak ontbreekt het aan de aanvullende diensten.

Sportmassage, zowel reactief als preventief

Sporten is fysiek, intensief en inspannend en daardoor ontstaan er tijdens het sporten vaak blessures. De deskundige sportmasseurs van Monné kunnen u helpen met een varia aan klachten.

Ook als u veel sport en nóg geen klachten of blessures heeft is het verstandig om periodiek gemasseerd te worden. Massage werken namelijk ook preventief en houdt uw lichaam soepel zodat blessures in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Massage als ontspanningsmethode

Naast de bekende sportmassages zijn massages voor ontspanning erg populair. We kennen allemaal de bekende plaatjes van wellness resorts en spa’s met de massagemogelijkheden. Of je nu een actief of juist wat rustiger leven hebt, een relaxte massage is gezond en lekker tegelijkertijd. Denk bijvoorbeeld eens aan de zithouding bij een zittend beroep. Een massage op de pijnlijke plekken (nek en schouders) doet dan wonderen!

Heb jij wel zin in een serieuze massage? Bekijk de vele massagemogelijkheden bij Monné Zorg & Beweging en leer meer over de effecten van massages.

Tip: wist u dat u bij Monné ook (onder begeleiding) kunt fitnessen? Bekijk de fitnessmogelijkheden en kom eens langs op onze twee nieuwe schitterende locaties!