Monné Run2 day actie breda

Gratis Nike schoenen bij Monné Fitness (actie verlopen)

Kom trainen bij Monné Zorg & Beweging

Kom bij ons trainen! Vanaf 1 juli mogen wij weer binnen trainen met naleving van de maatregelen van het RIVM. Samen met Run2Day Breda hebben wij een mooie actie, u ontvangt een mooi paar Gratis Nike schoenen bij het afnemen van het “Trainen” abonnement. (deze actie is vanaf september 2020 verlopen, houd onze website en social media in de gaten voor nieuwe acties).

Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie over onze nieuwe actie, locatie en de fitness mogelijkheden? Vul het formulier in, of neem contact op.

    Fitness bij Monné Zorg & Beweging

    In een luxe omgeving sporten onder begeleiding van een personal trainer. Na een intake, waarin samen met u, uw doelen worden gesteld en de basis voor uw trainingsplan, kunt u sporten in een fitness studio. U kunt zelfstandig, in een kleine groep of onder professionele begeleiding van een gediplomeerd personal trainer trainen. Alles ondersteund met een eigen app waarin uw trainingsschema (in) staat en waarin u zelf uw eigen trainingen en kosten inzichtelijk heeft. Als fitness professionals werken wij heel nauw samen met onze fysiotherapeuten, diëtisten en voedingsconsulenten om uw persoonlijke doelen te behalen!