Nieuwe huisstijl | Nieuwe website

Je hebt het wellicht al wel gezien… Monné Zorg & Beweging is doorlopend in beweging en vernieuwt continu.
Samen met full-service marketingbureau ROI verhogen uit Breda wordt het rebrandingtraject uitgerold. Onze nieuwe look & feel zal dan ook steeds meer terug komen op allerlei fronten.

Zo ontwikkelde en realiseerde ROI verhogen o.a. de nieuwe maatwerk website van Monné Zorg & Beweging. Uiteraard is de nieuwe design website volledig responsive. Zo is de gebruikerservaring ook op tablets en mobiele apparaten zeer prettig en vriendelijk.

Ook alle drukwerken als: flyers, posters, borden e.d. worden verzorgd voor Monné Zorg & Beweging. Kortom een intensieve samenwerking tussen twee Bredase bedrijven. Op naar nog meer mooie projecten en continue vernieuwing en doorontwikkeling.

Monné Zorg & Beweging
Altijd zorg & beweging in de buurt.

Covid-19 Update

We hebben van onze minister-president gehoord dat er strengere maatregelen genomen worden om het Covid-virus te bestrijden. Gelukkig kan de fysiotherapie doorgaan. Het sporten wordt wel ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat niets meer mogelijk is! Graag informeren wij jullie over wat wij als Monné Zorg & Beweging de komende tijd voor je kunnen betekenen.