Nieuwe website Monné, cropped | ROI verhogen Breda

Nieuwe huisstijl | Nieuwe website

Je hebt het wellicht al wel gezien… Monné Zorg & Beweging is doorlopend in beweging en vernieuwt continu.
Samen met full-service marketingbureau ROI verhogen uit Breda wordt het rebrandingtraject uitgerold. Onze nieuwe look & feel zal dan ook steeds meer terug komen op allerlei fronten.

Zo ontwikkelde en realiseerde ROI verhogen o.a. de nieuwe maatwerk website van Monné Zorg & Beweging. Uiteraard is de nieuwe design website volledig responsive. Zo is de gebruikerservaring ook op tablets en mobiele apparaten zeer prettig en vriendelijk.

Ook alle drukwerken als: flyers, posters, borden e.d. worden verzorgd voor Monné Zorg & Beweging. Kortom een intensieve samenwerking tussen twee Bredase bedrijven. Op naar nog meer mooie projecten en continue vernieuwing en doorontwikkeling.

Monné Zorg & Beweging
Altijd zorg & beweging in de buurt.