Monné Zorg & Beweging bij NAC Telt

NACtelt van start | Monné helpt mee

Monné Zorg & Beweging zet zich graag in voor maatschappelijke projecten

Zo ook voor het project NACtelt. Bewust zijn van je eigen leefstijl, dat is de basis van het nieuwe project NAC Telt. Op maandagavond 27 september is NAC Telt gestart met een kick-off. Met het nieuwe project NAC Telt ondersteunt NAC Maatschappelijk samen met Monné Zorg & Beweging supporters met het verbeteren van hun gezondheid. Ze krijgen verschillende tips om persoonlijke leefstijlveranderingen in te passen in het dagelijkse leven zodat het een gewoonte wordt.

Oud-speler, lifestylecoach en ambassadeur van NAC Telt: Robbie Haemhouts, opende de avond en sprak de deelnemers motiverende woorden toe. Daarna zijn zij direct ondergedompeld met de eerste HealthCheck, een workshop over bewegen en zijn ze verrast met hun eigen gepersonaliseerde NAC Telt T-shirt. Aanstaande donderdag zal er in twee groepen getraind worden in de thuisbasis van NAC Breda; het Rat Verlegh Stadion.

Kick-off van traject

De kick-off is het startsignaal van een twaalf weken traject om bewuster te worden van hun eigen leefstijl en zal er op ieders eigen manier gestreefd worden naar opgestelde doelen voor een gezonde leefstijl. In deze twaalf weken tijd worden supporters uitgedaagd om de betere versie van zichzelf te worden. Dit wordt gerealiseerd door tweewekelijkse beweegmomenten in het stadion, workshops en challenges. Mocht het een succes zijn, zal er in de tweede helft van het seizoen een nieuwe editie gestart worden.

Mocht u meer willen weten over NAC Telt, bekijk het artikel dan hier.