Fitnessen | Monné Zorg & Beweging

Preventief sporten om klachten te voorkomen

Dat bewegen goed is voor je dat weet iedereen. Met beweging houden we het lichaam soepel én kunnen klachten worden voorkomen. Zowel wanneer je al onder behandeling bent bij een specialist, als wanneer je nog nergens last van hebt en het als preventief middel wilt gebruiken. 

Vaak hebben mensen last van terugkerende klachten in een bepaald gebied van het lichaam. Denk hierbij eens aan de knieklacht die elke keer terugkomt of aan de lage rugklachten die je ieder jaar weer hebt. Het advies is dan om dit te laten beoordelen en mogelijk laten behandelen door een fysiotherapeut of waar nodig een andere specialist. Hier zal een behandelplan opgesteld worden waar je mee aan de slag kan. 

Een van de manieren om te blijven bewegen is door wekelijks te sporten/trainen. Bij Monné heb je de specialistische zorg en het fitnessen onder een dak. Met onze eigen fitnesschool kunnen we vele kanten op daarbij maken we onderscheid tussen bewegen, trainen en bieden we ook groepslessen aan. Op advies van de behandelende specialist (bijvoorbeeld fysiotherapeut) kun je dus naast de behandelingen ook sporten bij Monné Fitness. Er zijn ook de gezamenlijke beweeggroepen van Monné. Met een groep mensen blijf je samen in beweging en werk je aan je gezondheid.

Naast beweging komt er natuurlijk nog veel meer kijken bij een gezonde levensstijl. Wat dacht je van voeding en ontspanning? Iedereen heeft andere behoeften en hierbij een andere levensstijl. Wil jij advies over je leefstijl of over het sporten? Wij bieden advies op maat aan maar ook verschillende workshops.  

Blijf klachten en pijntjes voor door actief  en frequent te blijven bewegen/sporten. Mocht je hier advies over willen, neem dan contact via info@monne-zorgenbeweging.nl of 076 581 0491 van Monné Zorg & Beweging. Wij helpen je met een gezondere levensstijl.