Praktijk Vrachelen in Oosterhout | Monné Zorg & Beweging

Monné Zorg & Beweging breidt uit naar Oosterhout

Per 1 oktober 2021 is de fysiotherapiepraktijk van Gurp-Mertens overgenomen door Monné Zorg en Beweging. Met Joeri van Dongen als meewerkend locatiemanager zal Monné ook in Oosterhout zorgen dat er altijd Zorg & Beweging in de buurt is.

Monné Zorg & Beweging
Met ruim 40 jaar ervaring als zorgpraktijk in Breda is Monné Zorg & Beweging inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste praktijken van de regio. De praktijk is gekend om zijn specialistische zorg in alle specialismen binnen fysiotherapie en ergotherapie.

Inmiddels behoren ook preventie en vitaliteit tot de speerpunten van onze dienstverlening. Begeleiding bij het herstellen of controleren van klachten, dus ook het voorkomen van problemen en begeleiden bij bewegen en sport, is waar wij goed in zijn. ‘Gezond bewegen voor iedereen’ is het uitgangspunt van Monné

Gezondheidscentrum Vrachelen in Oosterhout
Ook in Oosterhout kun je nu terecht bij Monné Zorg & Beweging. In het Gezondheidscentrum Vrachelen aan de Merijntje Gijzenstraat 3 in Oosterhout bieden wij namelijk dezelfde Zorg & Beweging als in Breda. Dit alles samen met een geweldig team van gedreven therapeuten.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht? Neem dan contact op met Monné Zorg & Beweging, wij helpen u graag. T: 0162 – 46 19 98 M: info@monne-zorgenbeweging.nl