Fitness | Monné Zorg & Beweging

Eindejaarsactie bij Monné Fitness 2022

Wacht niet langer en start nu met sporten

Bewegen is de beste manier van verbranden, daarom heeft Monné Fitness een mooie actie.

Start nu met sporten en betaal pas vanaf maart 2023*.

Schrijf je in voor deze mooie actie en ervaar het sporten in een rustige en luxe omgeving. Wij bieden deze mooie actie aan op onze locaties in de Belcrum, het Ginneken en Breda Noord.

*De actie is geldig met elk type lidmaatschap voor een periode van 12 maanden. De eerste factuur wordt pas op 25 februari verstuurd voor de maand maart 2023.

bekijk actie

Wat is er mogelijk bij Monné Fitness?

In een luxe omgeving in Breda werken wij met een professioneel team, gerenommeerde apparatuur en altijd persoonlijke aandacht.

Vrije training en bewegen

In onze luxe trainingsruimtes in Breda werken wij per uur met een beperkt aantal mensen. Hierdoor houden we de kwaliteit van aandacht en begeleiden hoog. Binnen Monné bundelen wij veel kennis vanuit de achtergrond van onze fysio’s, samen met de trainingsleer van onze trainers. Hierdoor werken we altijd op een verantwoorde manier naar een gezond en fit lichaam!

(Small) group training

In kleine groepen train je met meerdere mensen, dit motiveert! De instructeur stelt de training samen. We hebben onze small group trainingen samengesteld met uiteenlopende doelen. Binnen Monné bieden wij verschillende groepslessen aan in Breda. Zowel binnen- als buitenlessen. Van ontspannend wandelen tot een pittige boksles. Samen trainen werkt motiverend, en is leuker!

SMALL-GROUP | PILATES | BOKSEN

Personal Training

Personal training is de extra verdieping van vrije training of trainen in een groep. De 1 op 1 begeleiding met een personal trainer zorgt ervoor dat jij de gehele tijd kan werken onder het oog van je coach. Deze motiveert, optimaliseert en werkt samen met jou aan je te behalen doelen. Het is ook een goede opstap om daarna door te stromen in vrije training.

Wij werken met rittenkaarten voor personal training. Je betaalt dus ook echt per training die je volgt. Werk je graag samen met je partner/vriend aan een doel? Dan bieden wij ook duo PT aan, en dit voor hetzelfde tarief!