Personal Training Actie bij Monné Fitness

Personal Training Actie bij Monné Fitness

Personal Training, voor de extra motivatie!

Naast fitness met begeleiding, small-group en groepslessen bieden we ook Personal Training aan. Doelen stellen en samen met je trainer deze doelen verwezenlijken.

  • Train je voor een sportieve uitdaging?
  • Wil je een gezondere leefstijl?
  • Fitter worden en van je fysieke klachten af?
  • Heb je misschien wat minder motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan?

We hebben een aanbieding voor je. Je kan op deze manier kijken of Personal Training bij jou past. Probeer onze verschillende locaties uit en kijk welke trainer het best bij jou past.

bekijk actie

Personal Training Rooster

Wij hebben een rooster waarin je de beschikbaarheid kunt zijn van onze personal trainers. Onze trainers zijn actief in het Ginneken, Belcrum en in de Sporttuin (Markkade).

Hoe werkt het?

Koop online het gewenste pakket aan door hierboven te klikken.
Reken af met Ideal, maak een account aan, en je kunt direct in het rooster van Monné een afspraak inplannen.

Wat is er verder mogelijk bij Monné Fitness?

In een luxe omgeving in Breda werken wij met een professioneel team, gerenommeerde apparatuur en altijd persoonlijke aandacht.

Vrije training en bewegen

In onze luxe trainingsruimtes in Breda werken wij per uur met een beperkt aantal mensen. Hierdoor houden we de kwaliteit van aandacht en begeleiden hoog. Binnen Monné bundelen wij veel kennis vanuit de achtergrond van onze fysio’s, samen met de trainingsleer van onze trainers. Hierdoor werken we altijd op een verantwoorde manier naar een gezond en fit lichaam!

(Small) group training

In kleine groepen train je met meerdere mensen, dit motiveert! De instructeur stelt de training samen. We hebben onze small group trainingen samengesteld met uiteenlopende doelen. Binnen Monné bieden wij verschillende groepslessen aan in Breda. Zowel binnen- als buitenlessen. Van ontspannend wandelen tot een pittige boksles. Samen trainen werkt motiverend, en is leuker!

SMALL-GROUP | PILATES | BOKSEN