Belcrum zomerfeest 1 juli

Belcrum zomerfeest | zaterdag 1 juli 2023 van 15:00 tot 23:00 uur

Het Belcrum Feest in Breda is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de mooiste wijk van Breda, de Belcrum. Uiteraard dragen wij als Monné Zorg & Beweging hier graag aan bij als buurtgenoot en sponsor. We creëren een gezellige en levendige sfeer, waarin we met alle mensen uit de Belcrum kunnen genieten van onze mooie wijk in Breda.

Samen met alle Belcrummers vieren we op zaterdag 1 juli 2023 van 15:00 tot 23:00 uur het Belcrumfeest op het Pastoor Pottersplein.

Het wordt een fantastisch feest met diverse activiteiten, drankjes en heerlijk eten, muziek en entertaining voor jong en oud! Volg de organisatie Belcrum Viert op Facebook en Instagram voor meer informatie.

Tot zaterdag 1 juli!