Open dag Sporttuin Breda 15 juli

Kom op zaterdag 15 juli naar de open dag van de Sporttuin Breda (Markkade 50 in Breda) en ontdek de bruisende sfeer van deze geweldige buitenlocatie!

Van 12:00 tot 16:00 uur staan onze deuren wijd open en ben je van harte welkom om alle sportieve activiteiten en deze bijzondere locatie te verkennen. Met een outdoor fitness area en twee gravel tennisbanen in de buitenlucht is de Sporttuin Breda een unieke en rustgevende sportlocatie, in hartje centrum Breda. Niets gezonders dan dat!

Op deze speciale open dag laten we je kennismaken met sporten in de buitenlucht. Neem rustig een kijkje of ga actief aan de slag, het kan die dag allemaal. Onze instructeurs zijn aanwezig om je te motiveren je kracht en behendigheid te testen tijdens een workshop boksen, outdoor fitness of tennissen. Daag jezelf uit en leer de basisvaardigheden van deze uitdagende sporten.

Verbeter je snelheid, kracht en conditie terwijl je plezier hebt met andere bezoekers, stel al je vragen bij onze instructeurs of verken op je gemak alle sportfaciliteiten.

Iedereen is welkom, of je nu een ervaren bokser bent, je tennisskills wilt verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke en actieve dag. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze open dag aan de Markkade 50 in de Sporttuin te Breda!