Wij komen in actie voor Stichting ALS!

Wij, Gitte, Tim en Jaco, gaan om geld op te halen voor Serious Request, van Breda naar Nijmegen lopen. Gedurende twee dagen, vrijdag 22 december en zaterdag 23 december, leggen we dagelijks een afstand ongeveer 45 km.

Jaco van der Hart, Fysiotherapie | Monné Zorg & Beweging Breda

“Het lijkt me mooi om een fysieke uitdaging te koppelen aan een belangrijk doel en om daar zoveel mogelijk geld voor op te halen” – Jaco

“Ik ben een 3FM luisteraar en heb bijna alle “Glazen Huizen” gevolgd. Zeker de 2 keer dat het Glazen Huis in Breda stond, was ik van de partij. Doneren is voor mij vanzelfsprekend want ik vind het een prachtig initiatief. Drie jaar geleden werd er geld opgehaald voor het Rode Kruis om de gevolgen van corona tegen te gaan. Ik heb toen zelf een actie opgezet omdat ik op dat moment heel veel met de herstelzorg bezig was en ik het een mooie manier vond om mijn steentje bij te dragen. Die week heb ik naar mijn werk en terug gelopen en heb ik een mooi bedrag opgehaald en heel veel leuke en fijne reacties ontvangen. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor de Stichting ALS en dat heeft voor mij toch wel een extra betekenis gekregen. Deze verschrikkelijke ziekte is door het overlijden van de vader van Gitte toch wel een stuk dichterbij gekomen. Het lijkt me mooi om een fysieke uitdaging te koppelen aan een belangrijk doel en om daar zoveel mogelijk geld voor op te halen. Ik merk nu al aan het enthousiasme dat het sowieso een groot succes gaat worden en kijk er erg naar uit om dit fantastische initiatief samen met Tim en Gitte tot een mooi einde te brengen.”

“Laten we samen een lichtpuntje zijn in deze donkere dagen en zoveel mogelijk geld op halen voor dit mooie doel” – Tim

Tim van den Hooff | Monné Zorg & Beweging

“In aanloop naar de feestdagen vind ik het altijd fijn om extra aandacht te besteden aan goede doelen. Daarom doe ik dit jaar mee aan de georganiseerde wandeling van Breda naar Nijmegen voor Stichting ALS, het goede doel van Serious Request. Voornamelijk om mijn lieve collega Gitte en haar familie een steuntje in de rug te bieden in deze toch al lastige tijd, vanwege het feit dat zij 1,5 jaar geleden haar vader heeft verloren aan ALS. Laten we samen een lichtpuntje zijn in deze donkere dagen en zoveel mogelijk geld op halen voor dit mooie doel.”

Gitte Keller | Monné Zorg & Beweging

“Er is nog zo weinig duidelijk over deze ziekte dat geld voor onderzoek hard nodig is!” – Gitte

“Op 18 januari 2022 kreeg mijn vader de diagnose ALS, op 27 februari 2022 is hij overleden aan de gevolgen van ALS. Toen we te horen kregen dat papa ALS had, heb ik mij samen met een vriendin ingeschreven voor de Amsterdam City Swim van dat jaar om zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek naar ALS te kunnen financieren. Er is nog zo weinig duidelijk over deze ziekte dat geld voor onderzoek hard nodig is!

Toen Jaco een paar maanden geleden vertelde dat hij weer iets wilde doen voor Serious Request vond ik dit een mooi moment om zelf ook mee te doen. Ieder jaar staat de radio op 3FM tijdens Serious Request, wat een geweldig mooi evenement en dan dit jaar ook nog voor Stichting ALS!

Samen met Tim waren we aan het geinen over wandelen naar Nijmegen. Het glazen huis staat immers daar en wie kent Nijmegen niet van de Nijmeegse 4-daagse! De afstand Breda-Nijmegen moet te doen zijn in twee dagen vinden Tim en Jaco. Zelf pak ik een extra dag om deze afstand af te leggen en zie ik de mannen op de derde dag ergens rond Oss om zo samen op zaterdag 23 december de cheque aan te bieden aan de dj’s in het Glazen Huis.”

Wil jij ons steunen in onze actie? Doneer dan jouw bijdrage via onderstaande button:

Doneer hier!