Monné zorgt voor beweging – Breda Jazz regelt de muziek!

Monné zorgt voor beweging
Breda Jazz regelt de muziek!

Het Breda Jazz Festival staat bekend als een van de meest bruisende evenementen in de regio, waar muziek, cultuur en gezelligheid samenkomen in de historische binnenstad van Breda. En dit jaar, zoals altijd, staat Monné paraat om een extra dosis energie en beweging toe te voegen aan dit feestelijke gebeuren.

Het Jazz Festival, dat zijn 51e editie beleeft, belooft opnieuw een onvergetelijk evenement te worden. 9,10,11 en 12 mei 2024 zullen meer dan 20 podia worden ingenomen door getalenteerde bands, zowel nationaal als internationaal. En te midden van deze bruisende muzikale wereld zal Monné aanwezig zijn, niet alleen als sponsor, maar ook als pleitbezorger van gezondheid en beweging.

Als trotse kledingsponsor van het Jazz Festival Breda voor de komende vier jaar, straalt Monné haar toewijding aan zorg en beweging uit. Maar dit gaat verder dan alleen het leveren van kleding. Monné gelooft in het belang van actief zijn, van dansen en bewegen, en wat is een betere gelegenheid om dat te laten zien dan op een festival vol muziek en vreugde.

Dus kom, dans en laat ons samen de beweging vieren tijdens het Breda Jazz Festival van 2024. Laten we dansen, lachen en genieten van het ritme.

Bij Monné weten we dat beweging de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven.
Tot snel op de dansvloer!