MudMasters-LongCovid | Monné Zorg & Beweging | Breda

MudMasters voor Stichting Long-COVID!

Long-COVID treft duizenden Nederlanders, waaronder Monique & Els, de moeders van drie jongens uit onze groep. 

Om geld op te halen voor Stichting Long-COVID gaan onze collega’s 16 km aan obstakels overwinnen tijdens MudMasters op 8 juni 2024.

Met bijna 600.000 Nederlanders die lijden aan Long Covid, waarvan er 170.000 niet meer kunnen werken, willen wij niet alleen Monique & Els een hart onder de riem steken, maar ook alle andere mensen in Nederland die met deze enorm uitdagende aandoening leeft.

Stichting Long Covid is opgericht met als doel het financieren en stimuleren van biomedisch onderzoek naar oorzaak en behandeling van Long Covid. Wij hebben gekozen om het geld te doneren aan deze stichting, omdat dit vanaf het begin direct goed aanvoelde. Na meerdere stukken te lezen, te bespreken en ervaringen te horen van anderen, wisten we meteen dat we voor het hiervoor wilden doen.

Wil je deze topper volgen, dat kan via de instagram-actiepagina @Mudmasters_Longcovid

Samen met ons het verschil maken en hoop bieden voor iedereen die hiermee moet leren leven?

Doneer met een klik.