Corona mededeling

We hebben van onze minister-president gehoord dat er strengere maatregelen genomen worden om het Covid-virus te bestrijden. Gelukkig kan de fysiotherapie gewoon doorgaan. Het sporten wordt wel ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat niets meer mogelijk is!

Wij willen je informeren over wat wij als Monné Zorg & Beweging de komende tijd voor je kunnen betekenen. Wij hopen jullie snel weer te zien en Stay Safe!

BUITENSPORTEN

Volgens de nieuwe Covid-maatregelen mag er buiten met 2 personen gesport worden (exclusief instructeur). Uiteraard op 1,5 meter afstand en met alle hygiëneregels die we ondertussen gewend zijn. Binnen zijn alle voorzieningen zoals kleedkamer / douche / lockers etc., gesloten.

Belcrum
We gaan daarom de buitenfitness in de Belcrum weer inrichten voor onze leden. Op maandag t/m zaterdag kan er dan, op aanmelding, per uur gesport worden. Je staat droog, maar trek wel warme kleding aan.

Ginneken
In het Ginneken gaan we op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag ook buiten sporten.

Twins
Bij Twins Gym sporten we in de beweegtuin van Raffy op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur.

Uiteraard mogen leden uit het Ginneken en van Twins ook op de locatie Belcrum komen sporten. We sporten met maximaal 2 leden tegelijk, aanmelden is verplicht! Weet je niet goed hoe je je moet aanmelden, neem dan contact met ons op (contactgegevens onderaan de mail) . Check het rooster voor tijdstippen van het sporten.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 sporten met je vertrouwde trainer blijft mogelijk. In de Belcrum is de buitengym
geheel tot je beschikking, een andere buitenlocatie kan in overleg met je trainer ook. Veiliger dan dat kunnen we het niet maken.

ONLINE LESSEN

Elvera gaat op dinsdag, woensdag en donderdag haar Pilateslessen online geven. Je hebt niet veel nodig om deel te nemen: een computer of telefoon, een matje en wat water voor de dorst. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, ook wanneer je een BEWEEG lidmaatschap hebt.
Heb je wensen voor een andere online les? Laat het ons weten via
fitness@monne-zorgenbeweging.nl

BENFIT AANBOD

Pas geleden zijn we gestart met het aanbod van het LifeStyle programma van BenFit. Normaal gesproken ben je 12 of 24 weken bezig met de thema’s van BenFit; Eten, Bewegen, Relaxen. Vanwege de lockdown willen we al onze leden een GRATIS verkort programma aanbieden. Zolang de sportschool niet open kan mag je meedoen. Dus hoe sneller je begint, des te langer je mee kunt doen.

Je krijgt wekelijks een online coachgesprek. Ook iedere week een nieuw voedingsschema. Daarnaast stimuleren we je om met regelmaat te sporten.