Bas van den Bersselaar

Fitnessinstructeur – Fysiotherapeut i.o.

Mijn naam is Bas van den Bersselaar, het helpen van mensen om hun doelen te behalen is waarvoor ik mij inzet. Jong en oud geen probleem. Het streven naar een gezonde leefstijl waarbij verder wordt gekeken dan alleen het sport gedeelte is waarin ik mij interesseer. Het revalideren van sporters met een sportblessure past heel goed bij mij. Het verantwoord trainen maar toch tot het gaatje gaan. Hier sluit ik passende schema’s op aan om tot het einddoel te komen.

Mijn interesses liggen dan ook bij sportrevalidatie. Ik ben dan ook vaak op sportvelden te vinden om zowel zelf te trainen als revalidatie/conditie trainingen te geven.

In het verleden heb ik het CIOS sport en bewegen gedaan profiel fitness. Aansluitend heb ik verschillende cursussen gevolgd voor herstel/conditietraining, Medical PT en Sportmassage NGS. In 2017 ben ik met de opleiding fysiotherapie gestart om dan het totaal plaatje compleet te maken.

Het wordt nu mijn eerste jaar in dienst bij Monné. Jullie zullen mij voornamelijk zien op de vrijdagen bij de locatie Twinsgym.

Bas van de Bersselaar | Monné Zorg & Beweging