Boy Verhoeven

Fitness

Als fitnessinstructeur help ik je graag bij het uitvoeren van de oefeningen en het geven van groepslessen. Mijn passie voor het sporten is terug te zien in mijn manier van begeleiden. Altijd gedreven en op zoek naar een betere versie van de sporter. Daarnaast ben ik veel bezig met het maximaliseren van een oefening, de meest efficiënte manier van trainen staat hierbij voorop.

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Vitalis sport en bewegen, tegenwoordig Curio sport en bewegen met als profiel sport, bewegen en gezondheid (SBG). Nadat ik fitvak A gehaald had ben ik gestart met fitvak B en nu aan het afronden. Na deze opleiding wil ik fysiotherapie gaan studeren op Avans.

Zelf ben ik altijd al met sport bezig. Begonnen met voetbal waar mijn passie voor sporten is ontstaan. Door vele blessures die ik heb gehad en de vele behandelingen bij een fysiotherapeut, ben ik in gaan zien hoe belangrijk revalidatie is. Hier liggen dus ook zeker mijn interesses. Daarnaast vind ik het ook leuk om samen met klanten/ patiënten te werken aan hun leefstijl waarbij voeding, ontspanning en inspanning belangrijke pijlers zijn.

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Jullie gaan mij vooral zien op de locatie Belcrum, tot snel!