Charlotte Marijnissen

Fitness – Fysiotherapeut i.o.

In 2019 ben ik afgestudeerd als Bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gedurende mijn opleiding, ben ik begonnen bij een fysiotherapiepraktijk als bijbaantje. Daar heb ik mijn eerste ervaringen in de oefenzaal opgedaan. Gedurende deze jaren ben ik ontzettend gek geworden op de praktijk. Hierdoor had ik al snel besloten om verder te studeren en te starten met de opleiding fysiotherapie. Hiervan heb ik momenteel net mijn eerste jaar afgerond.

Wat ik belangrijk vind in de fitness is dat iedereen uitgedaagd kan worden op zijn eigen niveau op een verantwoorde manier. Beweging is belangrijk voor jong en oud en daarom vind ik het belangrijk dat iedereen daar zo veel mogelijk plezier in heeft. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje volleybal. In de zomer doe ik dit dan ook graag met de voetjes in het zand.

Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Monne Zorg en Beweging. Ik zal werkzaam zijn op alle drie de locaties, waarbij ik net iets vaker terug te vinden ben op de locatie in het Ginneken.