Gitte Keller

Fysiotherapeut- Manueel Therapeut

In 2014 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond op Avans Breda. Na een jaar werkervaring op te hebben gedaan ben ik in 2015 begonnen aan de 3-jarige masteropleiding tot manueeltherapeut aan de SOMT.

Voordat ik aan de opleiding tot fysiotherapeut begon heb ik het CIOS (sportopleiding) gedaan. Hier heb ik ervaring opgedaan met sporten met mensen met beperking, zwemles geven en gymlessen geven aan kinderen.

Als manueel therapeut richt ik mij op het verbeteren van de beweeglijkheid in de gewrichten, afname van pijn en het informeren/adviseren over het gezondheidsprobleem. Binnen de manuele therapie wordt er gebruik gemaakt van manipulaties, mobilisaties, spiertechnieken, zenuwtechnieken, houdingsadviezen en training. Daarnaast zal ik er samen met u aan werken om herhaling van klachten te voorkomen.

Tijdens het onderzoek van de knie en enkel maak ik wel eens gebruik van echo.

Verder houd ik mezelf binnen de praktijk bezig met preventie; wat kunnen we zelf (patiënt en therapeut) doen om onze klachten te voorkomen of sneller/ beter te herstellen. 

Buiten mijn werk als fysio-/ manueel therapeut ben ik te vinden in de sportschool, op de tennisbaan en ben ik geïnteresseerd in voeding en training.

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging op de locaties Belcrum en Breda Noord.

Ik ben bereikbaar op gitte@monne-zorgenbeweging.nl

Gitte Keller | Monné Zorg & Beweging