Jaco van der Hart

Fysiotherapeut – Begeleider van beweeggroepen

In 1999 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Breda. Na 1,5 jaar waarnemingen gedaan te hebben op veel verschillende werkplekken ben ik in 2001 in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes gaan werken. Na 18 jaar werd het tijd voor verandering en sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging.

In het ziekenhuis heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van acute klachten op de Acute Opname Afdeling. Op de Longafdeling heb ik mijn kennis en vaardigheden met de (chronische) longpatiënt ontwikkeld.

Binnen Monné houd ik mij bezig met de ontwikkeling en uitvoering van beweegprogramma’s voor chronische ziektebeelden zoals; COPD, Diabetes, CardioVasculair Risico, Osteoporose/Artrose, COVID-19 en chronische rugproblematiek.

Naast mijn werk als fysiotherapeut breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Om fit te blijven speel ik tennis en padel. Als er tijd overblijft lees ik graag een boek met een lekker muziekje op de achtergrond.

Als u bij mij onder behandeling komt, bent u verzekerd van goede aandacht voor uw klachtenbeeld en gaan we er samen voor zorgen dat u fitter wordt, hoger belastbaar bent, meer kennis van uw ziektebeeld heeft en streven we naar een gezondere leefstijl.

Jaco van der Hart | Monné Zorg & Beweging