Jasper Trommel

Kinderfysiotherapeut – Dry Needling

In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool. In 2019 heb ik twee dry needling (extremiteiten en wervelkolom) cursussen gedaan. In februari 2024 heb ik de masteropleiding kinderfysiotherapie van Avans+ afgerond.

Als fysiotherapeut houd ik me bezig met het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Mijn interesses liggen in (orthopedische) revalidatie en sportgerelateerde klachten.
Binnen de kinderfysiotherapie werk ik voornamelijk als eerstelijns therapeut. Hier zie ik kinderen met ontwikkelingsproblemen, problemen met schrijven, acute klachten en sportgerelateerde klachten.
Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk en wil graag samen met mijn patiënten werken aan zelfredzaamheid.

Buiten het werk ben ik graag met mijn vriendin en onze dochter op pad en ben ik een sportliefhebber. Zelf doe ik aan zaalvoetbal en padel. Daarnaast probeer ik altijd op vakanties ook ergens een mogelijkheid te vinden om te kunnen duiken. 

Ik ben sinds 2018 werkzaam bij Monné waar ik begon als fysiotherapeut bij verschillende sportverenigingen en sinds 2021 ook in de praktijk werkzaam ben. Sinds 2018 werk ik bij Monné. Jullie zullen mij vooral vinden op de Industriekade en Breda Noord.

Je kan mij bereiken via jaspert@monne-zorgenbeweging.nl

Jasper Trommel, Fysiotherapie | Monné Zorg & Beweging Breda