Jasper Trommel

Fysiotherapeut – Dry Needling – Kinderfysiotherapeut i.o.

In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut te Avans Hogeschool. Middels verschillende cursussen ben ik me verder gaan ontwikkelen rondom wervelkolom gerelateerde klachten. In 2019 heb ik twee dry needling (extremiteiten en wervelkolom) cursussen gedaan. In februari 2021 ben ik begonnen met de masteropleiding kinderfysiotherapie bij Avans+. 

Als fysiotherapeut houd ik me bezig met het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Mijn interesses liggen in (orthopedische) revalidatie, wervelkolom gerelateerde klachten en het begeleiden van oefengroepen. Daarnaast vind ik het enorm leuk om met sporters en kinderen te werken.
Als fysiotherapeut vind ik persoonlijke aandacht belangrijk en wil graag samen met de patiënt werken naar zelfredzaamheid.

Buiten mijn werk ben ik een enorm sportliefhebber. Ik ga graag bij verschillende sporten kijken en heb in mijn jeugd veel aan handbal gedaan. Helaas ben ik hier tijdens mijn studie mee gestopt en heb ik toen het fitnessen opgepakt. Daarnaast maak ik graag reizen en probeer dit te combineren met mijn andere hobby: duiken. 

Sinds 2018 wek ik bij Monné. Op zaterdag begeleide ik de jongste talenten van de handbalschool Brabant. Daarnaast ben ik sinds december 2020 ook op de praktijk komen werken. Jullie zullen mij vooral vinden op de Industriekade en Breda Noord. 

Je kan mij bereiken via jaspert@monne-zorgenbeweging.nl

Jasper Trommel, Fysiotherapie | Monné Zorg & Beweging Breda