Jurgen Magielse

Sportmasseur – Massage therapeut – Verzorgen Jumbo-Visma Cycling

Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest in de elektrotechniek ben ik vanaf 2007 aan een omscholing begonnen. Eerst sportmassage, diverse cursussen en in mei 2016 heb ik de opleiding massagetherapie afgerond. Sinds 2009 heb ik een eigen sportmassage praktijk, en in het najaar van 2017 ben ik begonnen als verzorger van Team Jumbo-Visma Cycling. 

Als sportmasseur zie ik mensen die fanatiek sporten, maar ook cliënten die meer houdingsproblemen ondervinden als gevolg van langdurig achter de computer zitten. De reden waarom cliënten komen is heel divers; een klacht waar men vanaf wil, preventief ‘onderhoud’ of gewoon om eens per maand een ontspannen moment te hebben.

Na een intakegesprek volgt een behandeling met verschillende technieken. Vaak een combinatie van bindweefsel-, triggerpoint- en sportmassage. Intensiteit wordt afgestemd op de klacht en/of wens van de cliënt. 

Naast de sportmassages in Breda ben ik dus ook vaak op reis met het wielerteam. Voor mij voelt het werken in het buitenland vaak als vakantie, ondanks dat we hier ook hard moeten werken. Vakantie/reizen is dan ook een hobby van me. Daarnaast ga ik graag naar het terras of uit eten met vrienden. Sporten moet ik weer eens wat fanatieker gaan doen, spinnen heeft dan mijn voorkeur.

Zelf werk ik voornamelijk op locatie Belcrum. Voor een actueel rooster zie de online agenda, maar in principe werk ik op: maandagmiddag/avond, dinsdagochtend, woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend.

Massages zijn online te boeken via fitmassagebreda.nl op de locaties Ginneken en Belcrum.

Ik ben bereikbaar op jurgen@monne-zorgenbeweging.nl

Jurgen Machielse | Monné Zorg & Beweging