Kim Pinxteren

Fysiotherapeut – Geriatriefysiotherapeut MSc – Niet Aangeboren Hersenletsel – Valpreventie – Duizeligheidsklachten

In 2006 heb ik mijn opleiding als algemeen fysiotherapeut afgerond. Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn als algemeen fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd in de geriatrie en niet aangeboren hersenletsels zoals CVA en MS. In 2012 heb ik dan ook de opleiding tot geriatriefysiotherapeut afgerond. In het najaar 2019 ga ik starten met upgrade master binnen de geriatrie. 

Binnen de geriatrie hebben valpreventie/valtraining en duizeligheidsklachten mijn speciale interesse. Hier heb ik specifieke scholingen voor gevolgd. 

Het werken met (kwetsbare) ouderen om de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven te behouden en/of samen te werken aan de revalidatie tot wenselijke niveau, is erg persoonsgebonden en nooit hetzelfde. Tijdens de behandeling werk ik veel samen met andere zorgverleners en mantelzorgers.

Vanaf zomer 2016 ben ik met veel plezier werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Je kan mij met name vinden op de locatie Breda Noord, of bij de patiënt/cliënt aan huis. Tevens verzorg ik, samen met mijn andere collega’s, de fysiotherapie voor de bewoners van huize Raffy. 

Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden bij concerten of met een goed boek in de hand. En werk ik me graag in het zweet tijdens bootcamp, geniet ik van de buitenlucht tijdens het hardlopen en vind ik mijn ontspanning tijdens yoga. 

Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

Ik ben bereikbaar op kim@monne-zorgenbeweging.nl

Kim Pinxteren | Monné Zorg & Beweging