Kim van Laarhoven

Kinderfysiotherapeut

Begin 2012 heb ik mijn opleiding afgerond tot fysiotherapeut en in 2019 mijn masteropleiding tot Kinderfysiotherapeut. Met veel plezier, passie en gedrevenheid werk ik met kinderen met een (meervoudige) beperking.Tijdens mijn master heb ik dan ook onderzoek gedaan naar de (fysieke) fitheid bij kinderen met een beperking. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op het gebied van Medical Taping, Autisme, Luchtwegproblematiek en Kinderen in de Revalidatie.

Mijn aandachtsgebieden zijn:

  • Kinderen en jongeren met een (meervoudige) beperking
  • Neurologie
  • Luchtwegproblematiek

Ieder kind is uniek en zijn of haar behandeling pas ik daarop aan.Het spelenderwijs stimuleren van de motorische ontwikkeling, zodat iedere behandeling een klein feestje is voor ieder kind.

De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum en het medisch kinderdagverblijf. Op dit moment werk ik vanuit de eerste lijn op meerdere dagbestedingscentra voor kinderen en jongeren met een meervoudige beperking. 

Na werktijd ben ik buiten te vinden op het voetbalveld of ga ik graag zwemmen. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Sinds april 2018 ben ik werkzaam als (kinder)fysiotherapeut bij Monné Zorg & Beweging. Ik ben op meerdere (buiten)locaties werkzaam van maandag t/m donderdag.

Ik ben bereikbaar op kimvl@monne-zorgenbeweging.nl

Kim van Laarhoven | Monné Zorg & Beweging