Laura de Boeff – van Wingerden

Fysiotherapeut & Oedeemtherapeut

In 2015 ben ik gestart met de opleiding tot fysiotherapeut aan Avans Hogeschool, deze heb ik in mei 2020 afgerond. In 2021 heb ik de opleiding voor oedeemtherapie aan de Vodder academie afgerond.

Ik zou mijzelf omschrijven als een algemeen fysiotherapeut met affiniteit voor de kwetsbaardere mens. Ik zet mijn kennis en kunde graag in om bij deze groep de problemen in het dagelijks leven te verminderen. Denk aan oedeem na een mammacarcinoom, aangeboren aanleg voor oedeem, maar ook mobiliteitsproblemen, inactiever worden, evenwichtsstoornissen etc.

Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij Monné zorg&beweging. Ik behandel cliënten aan huis en op de praktijk, met als doel om hun zelfstandigheid te verbeteren/behouden. Ik ben ook te vinden in huize Raffy om daar met collega’s de fysiotherapie te verzorgen in het verpleeghuis.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag van 08.00 tot 17.00 uur op locatie Breda Noord of aan huis en op woensdagmiddag ben ik te vinden op de locatie in het Ginneken.

Ik ben bereikbaar via laura@monne-zorgenbeweging.nl

Laura de Boeff, Fysiotherapie | Monné Zorg & Beweging Breda