Loes van Roovert

Fitness instructrice

Op dit moment volg ik de studie fysiotherapie op Avans in Breda en zit ik in mijn derde jaar. De opleiding duurt in totaal vier jaar. 

Hiervóór heb ik de opleiding sport en bewegen op het ROC in Tilburg afgerond. Hiernaast heb ik nog verschillende specialisaties gedaan zoals NGS sportmasseur, medical fitness trainer, groepsles instructrice en personal trainer.

Ik vind het belangrijk dat iedere sporter persoonlijke aandacht krijgt en wordt geholpen met wat voor die persoon nodig en belangrijk is. Samen werken we naar jouw doel en langzaamaan wordt die leefstijl je eigen. Het gaat er bij mij vooral om dat je een balans vindt in genieten en hard werken. Alleen dan kan je dit voor langere termijn volhouden.

Gezondheid is iets waar ik zelf elke dag mee bezig ben. Het is belangrijk om lekker te bewegen en goed in je vel te zitten. Zolang ik me kan herinneren heb ik de ambitie om zoveel mogelijk te willen weten over gezondheid en het menselijk lichaam. Elke dag doe ik weer nieuwe ervaringen op, op mijn studie en op mijn werk.

Ik ben sinds juli 2021 werkzaam bij monné en ik ben vooral te vinden op locatie Ginneken

Loes van Roovert, Fitness Instructrice | Monné Zorg & Beweging Breda