Lonneke de Haas

Fysiotherapeut – Geriatriefysiotherapeut

Sinds 1994 ben ik werkzaam binnen de geriatriefysiotherapie. Na mijn studie tot algemeen fysiotherapeut heb ik me verder gespecialiseerd tot geriatriefysiotherapeut. Ik ben zowel in de verpleeghuissetting als in de eerste lijn werkzaam (geweest). Mijn passie ligt bij de ouder wordende mens.

Hoe kun je het fysiologisch proces van het ouder worden positief beïnvloeden? Iedereen wil graag regie over eigen leven houden! Zelfstandig functioneren, fit blijven, niet vallen, zo lang mogelijk thuis wonen, met andere woorden: zelfredzaam blijven. Door effectieve, doelgerichte training/ behandeling help ik u graag.

Mocht er sprake zijn van een bijkomstige andere klacht of bestaande klacht zoals bijvoorbeeld: een neurologische aandoening, oncologie, long-, hart- of vaatklachten, cognitieve stoornissen, of als er sprake is van palliatieve zorg, ben ik graag betrokken. Ik werk regelmatig en graag samen met andere disciplines, zoals bijvoorbeeld ergotherapie. Hiernaast houd ik me ook graag bezig met onderzoek, educatie en het verzorgen van educatief materiaal binnen de geriatrie en ben ik actief binnen diverse werkgroepen met als gemeenschappelijk kenmerk het verder ontwikkelen en positioneren van het vakgebied geriatriefysiotherapie.

Ik werk vanuit de locatie Ginneken. Zowel in de praktijk als aan huis.

Ik ben bereikbaar via lonneke@monne-zorgenbeweging.nl

Lonneke de Haas | Monné Zorg & Beweging