Maaike Mentink

Fysiotherapeut – Sportfysiotherapeut – Dry Needling – Schouderklachten

Sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging.

In 2005 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan het Saxion in Enschede. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in verschillende praktijken waardoor mijn interesse in de actieve revalidatie en schouderproblematiek is gegroeid. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik verschillende schoudercursussen en de master sportfysiotherapie heb gedaan.

Sinds mei 2010 ben ik actief in de schouderwerkgroep West Brabant. Het doel van deze werkgroep en het aanhangende netwerk is om verdieping, kennis en kunde te delen met collega’s om u als cliënt de beste zorg te kunnen geven.

Onder de sportfysiotherapie valt iedereen die wil bewegen: sporters, zwangere vrouwen, maar ook mensen die fitter willen worden. Ik behandel en begeleid u met ondersteuning van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Tijdens mijn behandelingen miste ik voor mijn gevoel nog net dat ene zetje om u als cliënt sneller naar uw doel te krijgen. Dit is dan ook de reden geweest om de opleiding Dry Needling te volgen. Ik heb met veel enthousiasme alle modules (extremiteiten, wervelkolom, kaak en hoog cervicaal) doorlopen. Hierdoor kan ik u helpen met spier- en hoofdpijnproblematiek.

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag op de locatie Breda Noord. 

Graag werk ik, samen met u, aan uw herstel!

Ik ben bereikbaar op maaike@monne-zorgenbeweging.nl

Maaike Mentink | Monné Zorg & Beweging