Maartje van Tiggelen

Fysiotherapeut
Niet Aangeboren Hersenletsel – Parkinson – Medical taping – Dance4Health

Mijn opleiding fysiotherapie heb ik in 2012 bij Avans in Breda afgerond. Tijdens en na mijn afstuderen heeft voornamelijk de neurorevalidatie mijn interesse gewekt. In verschillende settings heb ik mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) begeleid. Zoals in verschillende revalidatiecentra, ziekenhuis en particuliere praktijken.
 
Sinds 2018 ben ik aangesloten bij ParkinsonNet, waarbij ik mensen met Parkinson en Parkinsonisme begeleid. Betrokkenheid en het samenwerken aan opgestelde doelen vind ik belangrijk tijdens de therapie. Hierbij natuurlijk ook het plezier vinden in het revalideren en het zoeken naar mogelijkheden. Het samenwerken met verschillende disciplines is daarbij belangrijk en maakt het prettig om vanuit verschillende hoeken te kijken.
 
Ik hou daarnaast zelf enorm van dansen op muziek, waarbij ik uiteindelijk een module heb geschreven om ook muziek en dans als therapievorm te kunnen gebruiken.
 
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als osteopaat voor paarden. Mijn passie ligt al van jongs af aan in de paardensport.
 
Sinds juli 2022 ben ik op maandag-woensdag-donderdag werkzaam bij Monné Zorg en Beweging op locaties Industriekade en Haagse Beemden.
 
Je kan mij bereiken via maartje@monne-zorgenbeweging.nl