Marianne van den Heuvel

Bekkenfysiotherapeut – Oedeemtherapeut

In 1993 heb ik de opleiding tot bekkenfysiotherapeut gevolgd. In 2010 heb ik de opleiding voor oedeemtherapeut bij het NPI behaald, en aansluitend de cursus lymfetaping en in 2017 cursussen over fascietechnieken. In 2015 heb ik de methode Cecile Röst voor bekkenpijn bij zwangere vrouwen gevolgd.

In 1993 heb ik mij gespecialiseerd als bekkenfysiotherapeut bij vrouwen, mannen en kinderen. Hieronder vallen alle klachten rond het bekken en de bekkenbodem en het begeleiden van zwangere vrouwen met bekkenpijn (bekkeninstabiliteit). Bij klachten rondom het bekken is er een goede samenwerking met mijn collega’s op deze praktijk.

Bij oedeemklachten pas ik lymfedrainage toe en indien nodig zwachteltechnieken. Samen met u verbeteren we uw klachten  met behulp van oefeningen en adviezen. Littekenweefsel wordt behandeld met fascie technieken en rekoefeningen. 

Sinds  2007 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Op woensdag werk ik van  08.00 tot 12.00 uur op de Belcrum en van 13.15 tot 17.00 uur in de Haagse Beemden.

Ik ben bereikbaar op marianne@monne-zorgenbeweging.nl

Marianne van den Heuvel | Monné Zorg & Beweging