Micha van Boxtel

Fysiotherapeut – Psychosomatisch fysiotherapeut i.o.

Mijn naam is Micha van Boxtel. Ik heb in 2017 mijn basis opleiding fysiotherapie afgerond op het Thim van der laan college. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeut.

In 2019 ben ik begonnen met de Master Psychosomatische fysiotherpeut. Hier ben vooralsnog mee bezig. Met deze specialisatie vind ik een belangrijk interesse gebied bij mijzelf, waarbij is als Psychosomatische therapeut het bewegend apparaat en de psyche erachter combineer om in uw klachten te ondersteunen en deze samen te verminderen. Klachten zoals: Paniek aanvallen, stress, angsten, chronische pijnen, en een verloren vertrouwen in je eigen lichaam.

Om duidelijk te maken wat ik als psychosomatische fysiotherapeut probeer zeg ik vaak: sommige klachten zitten wel tussen je oren, aangezien hier je hersenen zitten en hier erg veel gebeurt. Maar ik ga met u kijken hoe u het lichaam kan gebruiken om meer balans te krijgen tussen het lichaam en de geest om deze balans beter aan te voelen en in stand te houden.

Ik geloof zelf in wat ik zeg en probeer deze balans zelf ook te onderhouden met dagelijkse lichamelijke oefeningen, tennis, paddel, duiken en wandelen, aangezien hier ook mijn interesses liggen.

Ik ben werkzaam in het gezondheidscentrum in Oosterhout op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Mocht u nog vragen hebben kunt u mij bereiken via micha@monne-zorgenbeweging.nl

Micha van Boxtel | Fysiotherapeut - Psychosomatisch Fysiotherapeut i.o.