Mirjam Aaftink

Ergotherapeut

Nadat ik in 1997 de opleiding voor ergotherapie had afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik tot 2010 voornamelijk in zorginstellingen rondom Tilburg en Oosterhout gewerkt. Daarna ben ik dit gaan combineren met ergotherapie in de eerste lijn. Ik richt me als ergotherapeut op volwassenen en ouderen die zo lang mogelijk veilig en zelfstandig willen functioneren m.b.t. wonen- werken-mobiliteit en dagelijkse activiteiten door middel van observatie, advisering en training.

Mijn specialisaties zijn: Niet Aangeboren Hersenletsel, Geriatrie, Ziekte van Parkinson, Dementie (EDOMAH), belasting-belastbaarheid problematiek en COPD. 

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, klus ik aan mijn Volkswagen camper en ben ik regelmatig bij concerten of festivals te vinden.

Sinds juli 2019 werk ik bij Monné Zorg en Beweging. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag van 8:30 – 17:00 uur. Op de woensdag- en donderdagochtend werk ik voor Zorgcentrum St. Franciscus in Gilze en Park Zuiderhout in Teteringen.

Ik ben bereikbaar op mirjam@monne-zorgenbeweging.nl

Mirjam Aaftink | Monné Zorg & Beweging