Pim van Ballegooie

Fysiotherapeut – Revalidatiewetenschapper

Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de opleiding in Breda. Ik werkte destijds al in een sportschool voor specifieke klachten aan het bewegingsapparaat. Ook begeleidde ik mensen in oefengroepen bij de re-integratie na oververmoeidheid klachten als gevolg van burn-out of andere langdurende lichamelijke problemen. Vanaf 2009 werk ik bij Monné op de locaties Industriekade en Breda Noord.

Na mijn studie ben ik mij verder gaan specialiseren in de Revalidatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel. Vanuit de interesse voor het revalideren bij chronische aandoeningen heb ik daarnaast de opleiding voor fysiotherapeut bij COPD en astma (longaandoeningen) en Claudicatio Intermittens (etalagebenen) gedaan. Sinds 2010 begeleid ik stagiaires van de opleiding fysiotherapie Breda.

Revalidatie na COVID-19

Het herstel van COVID-19 kan moeizaam verlopen en complex zijn. Soms zijn de problemen vooral fysiek (vermoeidheid, benauwdheid, conditie- en krachtsverlies), maar de klachten kunnen bijvoorbeeld ook mentaal en cognitief van aard zijn. Het is mogelijk dat ondersteuning in voeding, psychische begeleiding of ontspanning een belangrijke bijdrage kan leveren. Hiervoor staat bij Monné Zorg & Beweging een team van experts klaar.

Graag kijk ik samen met u naar de mogelijkheden om weer fitter en gezonder te worden. Ik heb mij als longfysiotherapeut/ revalidatiewetenschapper gespecialiseerd in o.a. COPD, COVID-19 en astma, zodat u met vragen en voor uw herstel bij mij aan het juiste adres bent.

Expertise: Chronische aandoeningen

Revalidatie voor:

  • hart;
  • longen;
  • Suikerziekte;
  • spieren, pezen en gewrichten.

Klachten aan heup, knie, enkel en voet 

  • Sportblessures
  • Revalidatie na operatie  

Echografie van de benen, shockwave therapie, medical taping

Ik ben bereikbaar op pim@monne-zorgenbeweging.nl

Pim van Ballegooie | Monné Zorg & Beweging