Pjotr Goossens

Fysiotherapeut – Manueeltherapeut MSc – Handtherapeut

Bovenste extremiteit, Schouder- en elleboogspecialist, Handtherapeut

In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Na mijn afstuderen ben ik fulltime werkzaam geweest in het Amphia ziekenhuis, locatie Molengracht. Hier heb ik mij, met veel enthousiasme, m.n. bezig gehouden met de revalidatie van de centraal neurologische, orthopedische en traumatologische patiënt. Ik werk nu nog 12 uur in het ziekenhuis waar ik nauw samenwerk met de orthopeden, chirurgen en sportartsen.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel als manueeltherapeut met de titel Master of Science. Sinds enkele jaren houd ik mij met name bezig met klachten aan de bovenste extremiteit, te weten schouder, elleboog, hand en pols. Als voorzitter van Schoudernetwerk West-Brabant (SNWB) probeer ik, samen met een aantal enthousiaste collegae, het kennis- en kunde niveau van het onderzoek en de behandeling van schouderklachten binnen de fysiotherapie op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.

Als elleboog fanaat ben ik betrokken bij het wetenschappelijk platform van elleboogkliniek.nl.

Mijn interesse voor wetenschappelijk onderzoek heeft geresulteerd in het schrijven van meerdere artikelen over de knie, elleboog en schouder. Tevens ben ik stagebegeleider en mentor van studenten fysiotherapie van Avans Hogeschool en studenten manuele therapie van verschillende opleidingen manuele therapie in het land.

In 2015 heb ik de opleiding tot handtherapeut afgerond aan de opleiding tot handtherapie in Utrecht. 

Ik ben drie ochtenden werkzaam in het Amphia Ziekenhuis locatie Molengracht. Op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag ben ik werkzaam op onze locatie in het Ginneken. Op dinsdagmiddag en -avond en donderdagmiddag ben ik werkzaam op onze locatie in de Belcrum.

Ik ben bereikbaar via: pjotr@monne-zorgenbeweging.nl

Pjotr Goossens | Monné Zorg & Beweging