Renske Teirlinck

Fysiotherapeut – Bewegingswetenschapper – Psychomotorisch therapeut

Ik heb in 2002 de opleiding fysiotherapie afgerond in Breda. Daarna ben ik Bewegingswetenschappen gaan studeren aan de VU in Amsterdam en ik studeerde in 2007 af in de richting Psychomotorische therapie.

Deze combinatie van zowel fysieke als mentale kennis kon ik mooi combineren in het werk bij het Centrum Onverklaarde Lichamelijke klachten, waar ik zes jaar werkte als fysiotherapeut/psychomotorisch therapeut. Daarnaast begeleidde ik mensen terug naar werk bij een adviesbureau voor ziekteverzuim.

Nu heb ik sinds november 2020 weer een nieuwe uitdaging gevonden in de eerstelijns fysiotherapie bij Monné Zorg & Beweging. Mijn affiniteit ligt op het snijvlak van fysiek en mentaal en door fysieke klachten vanuit een breder perspectief te benaderen, help ik mensen graag verder.

Mijn expertise ligt vooral op het gebied van stressklachten, ademhalingsproblematiek en chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten.

Ik ben op dinsdag werkzaam op locatie Ginneken, donderdagochtend op locatie Haagse Beemden en op donderdagmiddag/avond en vrijdag op locatie Belcrum.

Ik ben bereikbaar via renske@monne-zorgenbeweging.nl

Renske Teirlinck, Fysiotherapie | Monné Zorg & Beweging Breda