Sofie van Broekhoven

Kinderfysiotherapeut – Sensorische informatieverwerkingstherapeut 

In 2008 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan Avans. Na deze opleiding ben ik meteen gestart met de vierjarige deeltijd masteropleiding tot kinderfysiotherapeut en ben ik gestart met werken als kinderfysiotherapeut. 

Als kinderfysiotherapeut richt ik mij op kinderen van 0-18 jaar, ik zie een brede doelgroep maar mijn specialisatie ligt bij kinderen met orthopedische klachten en kinderen met ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, verstandelijke of fysieke beperking). Tevens heb ik mij gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking. 

Ik vind het een uitdaging om samen met het kind een behandelplan te maken en dit samen te realiseren. Samenwerking met ouders en leerkrachten is hierbij een must. 

Buiten mijn werk als kinderfysiotherapeut ben ik moeder van drie en ben ik graag actief op het hockeyveld, wintersporten of gezellig erop uit met het gezin.

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Ik werk op verschillende locaties waaronder de Belcrum en Breda Noord. Ik ben van maandag tot en met donderdag aanwezig.

Ik ben bereikbaar op sofie@monne-zorgenbeweging.nl

Sofie van Broekhoven | Monné Zorg & Beweging