Suzanne Bongers

Kinderfysiotherapeut – Sensorische informatieverwerkingstherapeut 

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, in mijn laatste jaar heb ik de minor kinderfysiotherapie gevolgd en was ik er gelijk zeker van dat ik de master kinderfysiotherapie wilde gaan doen. Deze heb ik dan ook in 2019 afgerond. Beide opleidingen heb ik in Breda gevolgd aan Avans(+).

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek, bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt het af van het gebruikelijke. Ze hebben meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen. Of ze moeten leren met minder mogelijkheden, zo optimaal mogelijk te bewegen. Als kinderfysiotherapeut speel ik hierbij een belangrijke rol. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben in bewegen, op die manier ontwikkelen zij zich ook weer op motorisch vlak. 

Op dit moment zie ik een brede doelgroep binnen mijn vakgebied, echter ligt mijn specialisme binnen de sensorische informatieverwerking en het jonge kind. 

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen met mijn hond, sporten of borrelen met vriendinnen. 

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Monné Zorg en Beweging. Zowel in de Haagse Beemden als op onze locatie in de Belcrum en op verschillende buitenlocaties. Ik werk van maandag t/m donderdag.

Je kan mij bereiken via suzanne@monne-zorgenbeweging.nl

Suzanne Bongers, Kinderfysiotherapie | Monné Zorg & Beweging Breda