Suzanne Bongers

Kinderfysiotherapeut

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, in mijn laatste jaar heb ik de minor kinderfysiotherapie gevolgd en was ik er gelijk zeker van dat ik de master kinderfysiotherapie wilde gaan doen. Hier ben ik gelijk mee gestart en in 2019 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. Beide opleidingen heb ik in Breda gevolgd.

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek, bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt het af van het gebruikelijke. Ze hebben meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen. Of ze moeten leren met minder mogelijkheden, zo optimaal mogelijk te bewegen. Als kinderfysiotherapeut speel ik hierbij een belangrijke rol. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben in bewegen en op deze manier beter kunnen functioneren in hun leefomgeving.

Mijn interesses binnen de kinderfysiotherapie zijn op dit moment nog erg breed. Hier wil ik mij de komende jaren verder in gaan verdiepen, onder andere bij de hele jonge kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te gaan hardlopen met de hond of sporten. 

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Monne Zorg en Beweging. Ik zal vooral werkzaam zijn in de Haagse Beemden en op verschillende buitenlocaties, van maandag t/m donderdag.

Je kan mij bereiken via suzanne@monne-zorgenbeweging.nl

Suzanne Bongers, Kinderfysiotherapie | Monné Zorg & Beweging Breda