Thijmen Bantje

Fysiotherapeut – Manueel Therapeut – Dry Needling

In 2015 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan Avans. Na deze opleiding ben ik gaan werken als fysiotherapeut en ben ik gestart met de 3-jarige masteropleiding tot manueeltherapeut aan de SOMT.

Als manueel therapeut richt ik mij op het herstel van de patiënt met specifieke aandacht voor de wervelkolom en de andere gewrichten van het lichaam. Hierbij gebruik ik manipulaties of mobilisaties. Ook gebruik ik spier- of zenuw technieken, actieve oefeningen en ik geef advies. Ik ben geregeld in de oefenzaal te vinden met een patiënt indien dit nodig is voor herstel van de klacht of om te voorkomen dat een blessure terugkomt.

Buiten mijn werk als fysio- en manueel therapeut ben ik veel op het hockeyveld actief. Verder vind ik het leuk om te tennissen, golfen en te skiën. 

Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging op de locatie Ginneken. Op deze locatie ben ik sinds januari 2019 actief als locatiemanager. Ik ben aanwezig op maandag en donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op dinsdag en vrijdag van 07.30-17.00 uur.

Ik ben bereikbaar op thijmen@monne-zorgenbeweging.nl

Thijmen Bantje | Monné Zorg & Beweging