Tim Faatz

MSc Musculoskeletale revalidatie- Sportfysiotherapeut

Ik ben in 2017 afgestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda. Na een jaar werkervaring op te hebben gedaan ben ik in 2018 begonnen aan de 4-jarige masteropleiding tot sport- en manueel therapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Voordat ik aan de opleiding tot fysiotherapeut begon heb ik het CIOS (sportopleiding) gedaan. Hier heb ik ervaring opgedaan met sporten met mensen met en zonder beperking. Tevens heb ik hier mijn licenties als tennis-, squash- en voetbaltrainer behaald.

Als fysiotherapeut ben ik voornamelijk gericht op schouder-, knie- en enkelklachten. Tevens houd ik mij bezig met diverse revalidaties na operaties en begeleid ik, in beweegprogramma’s, mensen met chronische aandoeningen. Behandelingen richten zich voornamelijk op mobilisaties, spiertechnieken, zenuwtechnieken, adviezen omtrent belasting/belastbaarheid en training.

Buiten mijn werk als fysiotherapeut ben ik te vinden in de sportschool maar voornamelijk op de tennisbaan bij B.L.T.V. te Breda. Tevens zie je me wel eens op de voetbalvelden bij J.E.K.A.

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Ik werk op de hoofdlocatie aan de Industriekade.

Tim Faatz | Monné Zorg & Beweging