Titia Broers

Fysiotherapeut – Handtherapeut

In 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans in Breda. Na een jaar werkervaring ben ik gestart met de opleiding Handtherapie in Utrecht (AOHT). Deze heb ik begin 2019 met succes afgerond.

Handtherapeuten zijn specialisten op het gebied van de hand tot aan de elleboog. Met mijn achtergrond als sportklimmer vind ik deze specialisatie ontzettend leuk om in te werken en me verder in door te ontwikkelen. Voor zowel overbelastingsklachten als revalidatie trajecten kunt u bij mij terecht. Samen zullen we aan uw herstel werken om zo snel mogelijk uw dagelijkse activiteiten weer pijnvrij uit te kunnen voeren.

Buiten mijn werk als fysiotherapeut klim ik dus en heb ik een grote passie voor de paardensport.

Van september tot mei/juni ben ik werkzaam bij de trainingen van Handbalschool Brabant op zaterdagochtend en begeleid ik de internationale toernooien in het buitenland.

Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Ik ben op maandag en donderdag (12:00 – 18.00uur ) en de dinsdag en vrijdag (08:00 – 13:00 uur ) te vinden op de locatie in de Haagse Beemden, op maandag en donderdagavond (18.30-20.30) en heel de woensdag (08:00 – 18.00) werk ik op de locatie in de Belcrum.

Titia Broers | Monné Zorg & Beweging