Revalidatiewetenschappen

Revalidatie-
wetenschappen

Revalidatiewetenschappen | Monné Zorg & Beweging

Revalidatie is een medische term die ‘herstel’ betekent, of letterlijk: weer valide worden na een ongeval of medische ingreep zoals bijvoorbeeld een operatie. Het revalidatieproces kan behoorlijk ingewikkeld zijn, en zowel lichamelijke als psychische aspecten omvatten.

Als Revalidatiewetenschapper ben je voortdurend bezig om de behandelingen te optimaliseren. Dat kan heel divers zijn: denk aan revalidatie na een longontsteking, een ‘nieuwe knie’, of een operatie van de voorste kruisband.

We kijken naar de beste wetenschappelijke onderbouwing, nieuwe therapievormen, en onderzoek en de toepassing daarvan in de praktijk. Zo blijven onze behandelingen en revalidatietrajecten up-to-date. Door onze multidisciplinaire setting is het mogelijk uw gehele revalidatie op ons te nemen en te verzorgen. Door gebruik te maken van onze zeer ruime oefenzaal met revalidatie apparatuur kan uw herstel in gang gezet worden.

Heeft u dus op welke manier dan ook behoefte aan begeleiding tijdens uw revalidatie na een operatie of bij klachten van bijvoorbeeld de longen (COPD) of etalagebenen, neem dan contact op met onze balie.