Sportfysiotherapie | Altijd in de buurt in Breda

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en richt zich vooral op het behandelen van sportrevalidatie, -blessures en het voorkomen hiervan. De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in trainingsopbouw, biomechanica, (sport)analyse en ketenproblematiek. Het gaat hierbij niet alleen om sporters maar ook om mensen die na een operatie weer revalideren om hun dagelijkse (werk) activiteiten weer goed op te kunnen pakken. Sport is niet altijd het doel maar soms alleen een onderdeel van de therapie.

Afspraak maken onze specialisten

Sportfysiotherapie | Altijd in de buurt in Breda

Een ander belangrijk onderdeel van sportfysiotherapie is preventie, het voorkomen van (herhaaldelijk) letsel of een blessure. Deskundigheid op het gebied van functionele kracht- en inspanningstesten dragen bij aan het herstel en de getraindheid van de patiënt.

Door het doen van performance scans is het mogelijk het lichamelijk functioneren in kaart te brengen. Deze scans zijn door ons ontwikkeld betreffende verschillende sporten als; handbal, honkbal, tennis, voetbal en turnen.

Doel van behandeling

Bij Monné Zorg en Beweging kunnen we met onze (sport) fysiotherapeuten de volledige revalidatie op ons nemen in een van onze sportaccommodaties met high-end fitnesstoestellen.

Onze specialisten

Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. De praktijk is gekend om zijn specialistische zorg op alle specialismen binnen de fysiotherapie en ergotherapie.